Altijd al gedroomd van langer haar, maar zie je op tegen een permanente manier van haartoevoeging? Dan is de Flip In Hair iets voor jou. Het is een zeer eenvoudige manier om jouw haar te verlengen en om extra volume te creëren. In een handomdraai krijg je langer haar en meer volume. Dit kun je zelf eenvoudig realiseren met de Flip in Hair extension. Het bevestigen kost je minder dan 1 minuut. Het uithalen van de Flip In Hair doe je in een paar seconden.

Flip In Hair is gemaakt van 100% natuurlijk menselijk haar. Dit heeft als voordeel dat je geen verschil ziet met jouw eigen haar. Ook kun je jouw haar stylen zoals je gewend bent.

Er zijn verschillende soorten Flip In Hair verkrijgbaar. Kies voor de steil haar variant of voor de variant waar slag in zit. De Flip In Hair is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Steil haar is verkrijgbaar in 42 kleuren. Met slag is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Dit is de meest snelle en eenvoudige manier om jouw haar tijdelijk of iedere dag in 1 minuut te verlengen en/of meer volume te geven. Zonder jouw eigen haar te beschadigen.

Benieuwd naar de prijzen van deze onschadelijke manier van haarverlengen? Klik dan op deze link en u word doorverwezen naar onze prijzen pagina.

Flip In Hair

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina. Hier staan alle recente berichten op en voor en na fotos.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter