Wat zijn Tape Hairextensions

Tape Hairextensions zijn ultra dunne strips met haar er in vast. Op de dunne strip zit een speciaal laagje tape, welke een hoge draagkracht heeft. De tapes zijn onschadelijk voor je eigen haar en hoofdhuid.

Deze methode is relatief nieuw en nu al een hype in de hairextensions business. Doordat ze tot 3 keer herbruikbaar zijn en gemakkelijk te plaatsen is dit de ideale manier om meer lengte of juist meer volume toe te voegen aan je eigen haar.

De Tape extensions worden op elkaar geplaatst met een klein strookje eigen haar er tussen. De trips zijn flinter dun, en zijn daardoor niet te voelen en te zien in uw eigen haar. Zelfs met een hoge staart in zijn ze onzichtbaar!

De Tape Hairextensions worden weer verwijderd met daarvoor onschadelijke verwijder vloeistof. Daarna kunnen er eventueel nieuwe plak strips op bevestigd worden om ze weer terug te plaatsen in uw eigen haar.

Ook kun je een combinatie maken met Tape Hairextensions en Wax Hairextensions. Zo zijn er vele mogelijkheden voor een mooie natuurlijke en volle bos haar!

Hairextensions Kampen
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter