Bij Hairextensions Zetten Kampen bent u verzekerd van een mooie volle bos haar. Dit kan doormiddel van Wax Hairextensions. Wax Hairextensions zijn plukken haar met aan het einde een keratine waxje. Dit waxje is gemaakt van 100% Italiaanse keratine, welke niet schadelijk is voor uw eigen haar. De Bestandsdeel keratine zit namelijk ook in je eigen haar.

Gemiddeld gaan er 100 Wax Hairextensions in het haar voor een complete verlenging en 50 stuks hairextensions voor een volume behandeling. Om de juiste hoeveelheid te bepalen, is het van belang een vrijblijvende intake gesprek te plannen. Hierbij kunnen we kijken hoeveel Wax Hairextensions er nodig zijn voor een mooi en natuurlijk resultaat. Ook bekijken we dan welke kleur en of structuur u nodig heeft.

De Wx Hairextensions zijn verkrijgbaar in 35, 45 en 55 cm lang. Ook in natura straight, Lichte slag, Gewone slag en krul. Voor de prijzen van de verschillende lengtes en structuren klik hier.

Het waxje van de Wax Hairextensions worden op een verantwoorde wijze met een warmte tang gesmolten en om uw eigen haar bevestigd. Dit is niet schadelijk voor uw eigen haar. Wij het verwijderen van de Hairextensions word er gebruik gemaakt van speciale verwijdervloeistof, welke onschadelijk is voor uw eigen haar en hoofdhuid.

De Wax Hairextensions kunnen 3-6 maanden gedragen worden. Helaas kunnen de wax extensions niet herplaats worden. Wilt u een systeem wat u kunt hergebruiken? Bezoek dan de pagina Tape Extensions, Microring Hairextensions, Weft Hairextensions.

wax Hairextensions Kampen

Benieuwd naar voor en na fotos? Bezoek dan ook eens onze Facebook en Instagram

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter